Чому не можна одягати ті самі речі два дні поспіль

0
Чому не можна одягати ті самі речі два дні поспіль
Зазвичай, "зустрічають по одягу, проводжають по розуму". Одяг завжди був невіддільною частиною зовнішнього образу — будь-яка деталь важлива. А питання про те, як часто міняти наряд, стоїть особливо гостро. Так чому ж не можна носити одну і ту ж річ кілька днів поспіль?

Негативна енергетика

"Друга шкіра" — ось як говорили про одяг наші предки. Вірили, що вона має міцний зв'язок з володарем і впливає не тільки на становище в суспільстві, але навіть і може врятувати життя — вірно обраний наряд допоможе вам замаскуватися під види навколишнього середовища, наприклад, під час полювання, інформує Ukr.Media.

Раніше носити одне і те ж два дні поспіль було моветоном, і справа зовсім не в особистій гігієні. Наш одяг — посудина для поганої енергетики. Народні прикмети кажуть, що повторне носіння речей обіцяє «перенесення» негативних емоцій минулого дня в наступний. І навіть позитивних.

Дбайливе ставлення до одягу теж важливо — багато хто впевнений, що існують талісмани удачі, в яких будь-яка подія спричинить за собою успіх. Згадали, в чому ходили на кожен іспит?

Питання гігієни

Ходити в одних і тих же речах піднімає інше важливе питання про зовнішній вигляд і враження, яке ви створюєте в очах оточуючих. Наскільки гігієнічно ходити в однаковому одязі два дні поспіль? Існують безліч стійких дезодорантів і духів, але навряд чи вони замінять свіжість, яку дасть прання. Іноді простий "вологий догляд" буде краще міцної туалетної води.

Але для деяких носити один і той же одяг днями безперервно — не власний вибір. З таких людей якраз офісні працівники, яким просто не можна з'явитися на роботі. Зазвичай у них цілий «робочий» гардероб з білими сорочками і офісними костюмами, завдяки якому правило «прати одяг кожен день» можна скасувати.

А фітнес-тренери? Люди даної професії стикаються з цим правилом щодня. Особливості роботи просто не дозволяють ходити в одному і тому ж два дні поспіль — постійні фізичні навантаження стають каталізатором неприємних запахів.

Однак не варто переживати! Навіть якщо ваш гардероб невеликий, завжди є можливість комбінувати речі між собою так, щоб кожен день носити свіжі і охайні речі. Все залежить від особистих мотивів і середовища, в якому людина проводить свій час.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні