Через незвичну хворобу жінка спить по 22 години: що з нею таке

0
Через незвичну хворобу жінка спить по 22 години: що з нею таке
38-річна Джоанна Кокс з Великої Британії змушена спати по 18-22 години на добу через рідкісну хворобу. Коли сон жінки триває менше часу - вона бачить галюцинації та відчуває нестерпну втому, пише ТСН.

У Джоанни діагностували ідіопатичну гіперсомнію. Цей рідкісний стан провокує денний сон. Це часто призводить до того, що люди не можуть прокинутися і відчувають себе "неспокійними" та "розумово затуманеними".

Жінка розповіла, що вона почала помічати, що засинає в незвичних місцях - під час вечірки у нічному клубі та за кермом автомобіля. Згодом, якщо Джоанна тривалий час не спала, вона почала бачити різні галюцинації. Жінка розповіла, що одного разу вона проспала аж чотири дні, оскільки не могла прокинутися. Після цього її госпіталізували, оскільки рівень цукру в її крові був низьким. Тепер жінка не може повноцінно харчуватись, оскільки через постійне бажання спати нічого не готує та змушена вживати протеїнові коктейлі.

"Це, чесно кажучи, руйнує моє життя - я наче справжня спляча красуня. Мене не можна розбудити, коли я заснула. Я не можу працювати, не можу водити машину, не можу будувати плани, бо не знаю, чи прокинуся. Я прокидаюся, не знаючи, який сьогодні день і як довго я спала. Це такий ізольований стан, в якому я живу, і я дуже хочу, щоб мені допомогли", - каже жінка.

У Джоанни є двоє дорослих доньок, які їй допомагають. Через розлад сну в жінки немає партнера. Зараз жінка шукає лікаря, який міг би їй допомогти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні