У США жінка наступила на канцелярську кнопку і отримла дві страшні хвороби. ФОТО

0
У США жінка наступила на канцелярську кнопку і отримла дві страшні хвороби. ФОТО
Кірсті Стоктон із Сент-Геленса, США, розповіла, як залишилася без кінцівки через сепсис після того, як наступила на канцелярську кнопку, пише ТСН.

Їй довелося ампутувати праву ногу після зараження небезпечною для життя інфекцією. А потім, коли Кірсті навчилася жити з інвалідністю, у неї діагностували пухлину головного мозку. Про це пише Liverpool Echo.

Вона наступила на кнопку у серпні 2018 року, а за п'ять днів була доставлена до лікарні після того, як у неї розвинувся сепсис.

У процесі боротьби з небезпечною для життя інфекцією лікарі були змушені ампутувати 37-річнії жінці праву ногу нижче коліна.

Волонтерка із психічного здоров'я залишалася в лікарні до жовтня того ж року, але, повернувшись додому, виявила, що щосили намагається пристосуватися до свого "нового світу".

Вона сказала: "У мене була дуже низька самооцінка та впевненість у собі. Люди вирячилися на мене, тому що я тепер була у цьому великому світі інвалідом — чого я довго не приймала. Це було схоже на горе, і горе було найважчою частиною. Навіть зараз, через чотири роки, я все ще борюся з цим".

Але для Кірсті був ще один удар, коли 2021 року у неї діагностували пухлину головного мозку.

"У мене були судоми під час ізоляції, і я потрапила до лікарні. З пухлиною впоратися було навіть простіше. Весь цей досвід був схожий на втрату того старого способу життя, який мала раніше — тепер він зовсім інший. Звичайно, я більш вдячна, коли прокидаюся. Потрібно було щось настільки рішуче, щоб змусити мене зрозуміти, наскільки дороге життя. Завтра нікому не обіцяно", - додала вона.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні