Сотні людей заблоковані на дорогах: що сталося

0
Сотні людей заблоковані на дорогах: що сталося
Сотні людей у Хорватії провели ніч у своїх автомобілях або на заправках і в пунктах допомоги після того, як снігова буря на вихідних спричинила колапс на дорогах і залишила частину країни відрізаною від світу, пише Європейська Правда.

Хорватська влада повідомила в понеділок, що дороги, які ведуть до узбережжя Адріатичного моря і з нього, залишаються закритими через сніг і сильний вітер. ЗМІ повідомляють, що автомобілі та автобуси припарковані вздовж головної хорватської автомагістралі в очікуванні подальшого руху.

Близько 300 людей залишилися в центрах прийому, які були створені через ситуацію, що склалася.

Сотні людей, які не змогли дістатися до пунктів прийому, залишилися в автобусах і автомобілях або ночували на заправках, які відчинили свої двері для застряглих водіїв і пасажирів.

Раптова зміна погоди після періоду теплих і погожих днів також ускладнила рух транспорту в сусідніх Сербії і Боснії, залишивши райони на заході Сербії без електрики і перервавши залізничне сполучення з сусідньою Чорногорією.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні