Сьогодні на Волинь привезуть тіла трьох загиблих військових. ФОТО

0
Сьогодні на Волинь привезуть тіла трьох загиблих військових. ФОТО
У четвер, 23 лютого, в Колківській громаді на Волині прощатимуться із загиблим біля Бахмута Героєм Сергієм Мохнаром, повідомили у громаді.

Церемонія прощання розпочнеться об 11:30 год. біля рідної домівки захисника по вул. Зелена, 11 в селі Старосілля.

Заупокійне богослужіння буде звершуватися в місцевому Свято-Успенському храмі.

«Кожен з нас має пам’ятати, що немає ціни жахливішої, ніж втрата людського життя. Все можна відновити, перетерпіти, але людське життя не може повернути ніхто. Це найдорожче, чим жертвують справжні патріоти, виборюючи наше майбутнє.Тож наш з вами обов'язок гідно зустріти, віддати шану та провести воїна в останню дорогу. Світла пам’ять і вічна шана Герою України!», - йдеться у дописі.



Також у Ківерцівській громаді Луцького району відбудеться прощання із 43-річним Героєм Олександром Пилипчуком, який загинув, захищаючи незалежність України.

Із Олександром Пилипчуком попрощаються у четвер, 23 лютого, повідомили у Ківерцівській міській раді.

Герой загинув 18 лютого поблизу населеного пункту Роздолівка Донецької області на Бахмутському напрямку.

О 10:30 кортеж з тілом загиблого Героя зустрінуть за маршрутом Чкалова - Луцька - Горького - Соборності - Грушевського - Воровського - Залізнична - Літописна - Незалежності - Шевченка

О 11:20 - піша хода від рідного дому до Свято-Покровського собору на вулиці Шевченка.

Поховають Героя Олександра на кладовищі у селі Муравище.

Волинян просять гідно вшанувати пам'ять загиблого Героя, створити живий коридор по вулицям міста, де прямуватиме траурний кортеж та взяти участь в прощальній церемонії.



У Любешівській громаді попрощаються із 30-річним Героєм Миколою Оласюком, який загинув внаслідок артилерійського обстрілу на Харківщині.

Автомобіль з тілом загиблого військовослужбовця Миколи Оласюка із Прохід виїхав з Луцька о 08:30, повідомили у Любешівській громаді.

Для вшанування Героя мешканці Седлищ, Нових Березич та Любешівської Волі можуть вийти на центральну дорогу у своїх селах.

Далі скорботний кортеж рухатиметься до села Рудка, до будинку, де проживав загиблий. У Рудці в місцевому храмі відбудеться чин відспівування.

Кортеж з тілом Героя прямуватиме через Любешів, вулицею Незалежності та Свободи, у село Проходи до батьківського будинку. Поховають воїна на кладовищі села Проходи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні