Чоловік після смерті дружини зробив її силіконовий манекен. ФОТО

1
Чоловік після смерті дружини зробив її силіконовий манекен. ФОТО
Індійський пенсіонер, який втратив 59-річну дружину під час пандемії коронавірусу, витратив 2500 фунтів стерлінгів (понад 111 тис. грн) на ляльку в натуральну величину, зроблену за її зображенням, пише ТСН.

65-річний держслужбовець у відставці доручив скульптору створити силіконову статую покійної жінки. Вона померла одна в лікарні, бо чоловік був змушений бути на самоізоляції.

Але тепер статуя жінки сидить на дивані в її улюбленому місці, одягнений у шовкове сарі та золоті прикраси. Чоловік каже, що любить розчісувати їй волосся.

За його словами, члени родини були проти цієї ідеї. Але чоловік стверджував, що манекен, зроблений за її зображенням на згадку про неї, мало чим відрізняється від зберігання фотографій своїх покійних близьких на видноті вдома.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а у манекена піхва теж присутня. індуси наче збоченці
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні