Як наречена витратила на весільну сукню лише 200 гривень. ФОТО

0
Як наречена витратила на весільну сукню лише 200 гривень. ФОТО
Жінка вирішила не витрачатись на весілля і купила сукню за три долари

Джилліан Лінч з американського штату Огайо отримала пропозицію руки та серця і незабаром вийде заміж. На відміну від більшості жінок, вона не стала виснажувати себе походами по весільних салонах та вибором дорогого вбрання. Вона просто купила весільну сукню у секонд-хенді, пише Мета.

Багато пар витрачають на весілля цілий статок і часто ці витрати перевищують їхній дохід. Джилліан вирішила обійтися без зайвих витрат і купила весільне вбрання у секонд-хенді.

Жінка розповіла, що вони з коханим не планували великого весілля, також вона не хотіла пишної сукні, але й надто формальної теж не хотіла. За критеріями нареченої це мала бути проста біла та елегантна сукня.

Наречена поділилася:

Я просто почала шукати сукні, не весільні, а прості білі сукні. Я не хотіла нічого надто формального

Дівчина відвідала кілька магазинів із вживаними речами та знайшла свою сукню за кілька днів. Це було біле вбрання з драпіруванням на декольте, бретельках і високим розрізом. Сукня була абсолютно новою, з бірками, а ось її автором є бренд Камілли Коельо (Camila Coelho).



Вбрання обійшлося Джилліан всього в 3 долари 75 центів, це близько 147 гривень. А ось вартість нової такої сукні становить 220 доларів, це 8 тисяч гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні