Поліція гналася за Теслою яка їхала на автопілоті

0
Поліція гналася за Теслою яка їхала на автопілоті
Правоохоронці переслідували автомобіль, доки водій не прокинувся.

У Німеччині поліція переслідувала автомобіль Tesla, за кермом якого спав водій. Ситуація сталася у місті Баварія.

Правоохоронці переслідували електромобіль, який їхав на автопілоті. Погоня тривала 15 хвилин, після чого водій прокинувся та виконав вказівки поліцейських.

У поліції розповіли:

Було помітно, що транспортний засіб тримав однакову відстань від патрульної машини попереду від розв’язки Фіерет-Трунштадт до розв’язки Бамберг-Хафен на швидкості 110 кілометрів на годину. Офіцери виявили, що водій Tesla лежав на сидінні із закритими очима та знятими руками з керма. Це посилило підозру, що він залишив керування автопілоту та заснув. Приблизно через 15 хвилин чоловік нарешті прокинувся та виконав вказівки поліції
Поліція також зазначає, що були ознаки того, що водій був у стані наркотичного сп'яніння. Крім цього, в авто знайшли "вантаж для керма" - пристрій, який використовується для імітації ваги рук на кермі.

Тепер щодо водія розпочали кримінальне провадження за фактом створення загрози дорожньому руху, чоловіка змусили здати права.

Електромобіль Tesla Model Y викликав кілька жахливих аварій на високій швидкості у Китаї. Внаслідок ДТП двоє людей загинули і троє отримали серйозні травми. Автомобіль неконтрольовано мчав і досягав швидкості 198 кілометрів на годину.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні