Росіяни обстріляли італійських журналістів

0
Росіяни обстріляли італійських журналістів
Двоє італійських репортерів, які працювали на Херсонщині, потрапили під російський артобстріл та отримали легкі поранення.

Про це вони повідомили у власних соцмережах, звідки новина потрапила в італійські ЗМІ.

Репортер Клаудіо Локателлі та фоторепортер Ніколо Челесті пересувалися на легковому авто з великим написом «преса». Де саме стався інцидент, точно невідомо. Журналісти кажуть про «Херсон», на відеоматеріалі, який вони відзняли під час пригоди - приватний сектор або село.

Локателлі отримав легке поранення шиї за вухом, схоже, від осколка скла. У машину потрапили щонайменш декілька дрібних осколків, продірявивши двері і розбивши скло з обох боків передніх сидінь.
Після першого близького прильоту, який пошкодив їм машину, поруч був ще один. Журналісти виїхали з сектора, де почались влучання, і врешті сховались за відносно міцною будівлею разом з авто, щоб перевірити свої поранення і спробувати полагодити колеса.

В описі відео Локателлі пише, що стріляли «з протилежного берега Дніпра, де стоїть російська армія». У другій половині відео, коли вони їдуть переважно у східному напрямку, на кадрах чітко проглядається Дніпро. Як розшифрувало його коментарі з відео італійське ANSA, журналіст вважає обстріл зумисним, тому що поблизу більше нікого не було і машина чітко маркована.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні