Коли рф збирається залучити додаткові мобілізовані сили для наступу на Донбасі

0
Коли рф збирається залучити додаткові мобілізовані сили для наступу на Донбасі
Мобілізовані частини 2-ї мотострілецької дивізії 1-ї танкової армії РФ завершили навчання у Брестській області Білорусі.

Російські окупанти протягом найближчих тижнів можуть залучити ці сили для війни проти України. Про це повідомив американський Інститут вивчення війни (ISW), передає Gazeta.ua.

"Ймовірно, російські війська продовжуватимуть використовувати мобілізованих і передислокованих військовослужбовців для відновлення наступальних дій у Донецькій області та утримання оборонних позицій у Луганській області", – йдеться в огляді.

До слова, частина передислокованих солдатів Росії прибуває в Новоайдар, що розташований приблизно за 55 км на схід від Сіверськодонецька, а також до Маріуполя Донецької області.

Окупанти розміщують там від 10 до 15 тис. військовослужбовців, каже радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

"Андрющенко заявив, що новомобілізовані перекидаються на західну лінію фронту Донецької області. Окрім цього, російські війська намагаються розосередити сили шляхом розгортання деяких елементів у напрямку Гуляйполя на сході Запорізької області", – додали аналітики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні