У Польщі заявили про посилене патрулювання на кордоні з рф та Білоруссю

0
У Польщі заявили про посилене патрулювання на кордоні з рф та Білоруссю
Нещодавно Польща випустила попередження щодо незапланованої військової діяльності вздовж кордону з РФ і Білоруссю.

Про це заявив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, повідомляє РБК-Україна з посиланням на ефір телемарафону.

"Коли чуємо про кордон з Росією, починаємо дивитися на схід, але ж згадуємо, що є і Калінінградська область, де є теж російська авіація. Це не є щось нове. Наразі я не маю таких даних про те, що є велика активність", - заявив він.

За його словами, зараз карта фактично чиста від повітряних цілей по всій території країни, навіть на окупованій території.

"Можливо, це зараз пов'язано більше погодними умовами й так далі. Але російська авіація може бути будь-де. Нічого дивного в цьому немає. Коли є якась активність по той бік кордону, відповідно має бути протидія", - заявив Ігнат.

Він додав, що навіть під час повітряних тривог, ракетних атак польське військо підіймає в небо винищувачі, щоб захистити свої кордони.

"Ну і якщо є якась активність, треба відповідати ворогу, реагувати якимось чином. А для поляків безумовно Росія є тим самим ворогом яким є для нас", - заявив Ігнат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні