Відома українська акторка розкритикувала високопосадовців: що сталося

1
Відома українська акторка розкритикувала високопосадовців: що сталося
Українська акторка Ксенія Мішина жорстко розкритикувала високопоставлених українців, з якими іноді зустрічається на спільних заходах. Зірка розповіла, що вони часто негативно висловлюються в бік президента України Володимира Зеленського, ниють та критикують чинну владу, пише Обозреватель.

Такі розмови в акторки викликають нерозуміння та гнів. Відповідний допис з'явився в її Instagram (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Українка зізналася, що буває в компаніях впливових людей, які розчаровують її своїми словами на адресу Володимира Зеленського.

"Я завжди намагаюся випливати з таких настроїв самостійно, але, погодьтеся, це вкрай складно, коли довкола "невіруючі". Але іноді я опиняюся у досить серйозних компаніях, де від високопоставлених людей я чую ниття, негатив і критику нашої влади. І тоді я думаю: ви тупий? Або просто з іншого світу?" – поділилася Мішина.

Мішина розкритикувала високопосадовців, які засуджують Володимира Зеленського: поки ти жуєш рапани, він переорганізовує світ
Артистка запропонувала на законодавчому рівні заборонити поширювати негативні чутки про очільника країни. Вона переконана, що критики не здатні зробити більше, ніж зараз для України робить президент.

"Я б ввела у законодавство країни статтю на час війни про те, щоб жоден громадянин України не наважувався поширювати негативні чутки про свого президента, особливо в той момент, коли Володимир Олександрович потихеньку переорганізовує світ, а ти сидиш у кафе і жуєш рапани", – написала знаменитість.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото "лизнула"!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні