Росіяни примусово беруть кров в українських дітей

1
Росіяни примусово беруть кров в українських дітей
Рашисти кажуть, що їм потрібна «чиста кров» для своїх військових, тому беруть її в українських дітей на окупованих територіях, пише ТСН.

На тимчасово окупованих територіях України загарбники з дітей зробили донорів крові для своїх мобілізованих військових на випадок їхнього поранення.

Про це розповів представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Луганській і Донецькій областях, правозахисник, профспілковий і громадський діяч України Павло Лисянський.

«На тимчасово окупованих територіях продовжується мобілізація, в дітей примусово збирають кров, тобто готуються», - сказав він.

Лисянський уточнив, що окупанти беруть кров у школярів старших класів та студентів 1-3 курсів.

«Так, беруть у дітей, тому що, як вони кажуть: «Нам потрібна чиста кров». А де вони там будуть її брати? І вони примусово приходять до вишів, закладів освіти і здають кров», - каже він.

За його словами, серед старшого населення також йде забір донорської крові, але в дітей беруть окремо.

«Потрібно розуміти, що там зараз дефіцит нормального, здорового населення. Чоловіків немає, у літніх людей може бути цукровий діабет, онкологія або ще щось, а діти – це надійно. Тому ось так», - резюмував Лисянський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це ж Освенцім чистого роду, але ж і фашисти.....щоб їх сира земля не прймала як здохнуть...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні