Для чого путін збирає раду безпеки рф 10 жовтня

0
Для чого путін збирає раду безпеки рф 10 жовтня
Тема зустрічі президента Володимира Путіна з членами Радбезу поки невідома.

Прессекретар російського президента Дмитро Пєсков заявив, що у понеділок, 10 жовтня, Володимир Путін збере Раду Безпеки РФ.

Про це повідомляє пропагандистське видання "РИА Новости", пише ТСН.

Він повідомив, що 10 жовтня президент Росії проведе оперативну нараду з постійними членами Радбезу РФ. Однак він не сказав, з якого приводу відбудеться зустріч.

Раніше Західні ЗМІ повідомили про розбіжності всередині Кремля - і це неабияк підриває видимість стабільності режиму російського президента-диктатора Володимира Путіна.

А російське видання "Медуза" опублікувало матеріал, у якому йдеться про те, що в Кремлі президента Володимира Путіна бояться. Втім, його більше не поважають через згубні рішення, які "фюрер" ухвалює сам. Путін ставить "російські еліти" перед фактом. Але це не завжди підтримує керівна гілка Росії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні