Чи можна назвати дату закінчення війни в Україні

0
Чи можна назвати дату закінчення війни в Україні
Шість місяців війни — достатній термін, щоб відокремити друзів від ворогів, тих, хто надає реальну допомогу, від тих, хто лише використовує ситуацію у своїх внутрішньополітичних або геополітичних цілях, пише zn.ua.

Відповідь на запитання про дату закінчення війни дорого коштує

Особливо коли йдеться про параноїдального маніяка, який саме в День нашої Незалежності оголосив про призов до армії та збільшення чисельності Збройних сил росії на 137 тисяч осіб із 1 січня 2023 року.

І все-таки є надія, що магія дат і подій спрацює. У 2024 році відбудуться вибори — у США, в Україні, в Казахстані та в рф (якщо те, що відбувається в рф, можна назвати виборами). Сьогодні все ще неможливо передбачити, як розгортатимуться передвиборні кампанії, але цілком очевидно, що ситуація в Україні буде одним із вирішальних аспектів, у тому числі в Казахстані, який останнім часом несподівано для багатьох став дистанціюватися від безумного диктатора в Москві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні