У Кремлі говорять про дві дати закінчення війни в Україні

0
-2
У Кремлі говорять про дві дати закінчення війни в Україні
Представник Головного управління розвідки України Вадим Скібіцький каже, що у росії звучать дві «граничні» дати завершення війни проти України і вони пов'язані з внутрішніми російськими подіями, пише РБК-Україна.

Зокрема, йдеться про загальнонаціональні вибори у рф та 100-річчя створення Радянського Союзу. Скібіцький зазначив, що наразі у Кремлі йдуть активні обговорення подальших дій, зокрема щодо тимчасово окупованих територій України.

У ГУР вважають, що Кремль хоче завершити війну до 11 вересня, коли у країні відбудеться голосування. Зокрема, керівництво рф вже говорить про проведення псевдореферендумів у східних та південних регіонах України, тимчасово контрольованих ворогом.

«Усе це політтехнологи російської федерації зараз пропрацьовують, йде активне вивчення наших територій, соціальної ситуації і що з ними робити загалом – інтегрувати чи не інтегрувати. Це питання дилемне», – говорить Скібіцький.

Разом з тим, за його словами, ще однією важливою датою для рф є 100-річчя з дня створення СРСР - 30 грудня.

«Але весь подальший розвиток подій залежатиме від того, який успіх вони будуть мати, і наскільки ми не дамо реалізувати їхні плани», – підсумовує представник ГУР.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні