Сьогодні будинок відвідують добрі духи: що заборонено робити 23 серпня

0
Сьогодні будинок відвідують добрі духи: що заборонено робити 23 серпня
Православне свято 23 серпня - мучеників архідиякона Лаврентія. Папа Сикст був єпископом у Римі в ті часи, коли ця посада означала вірну смерть. Одного разу правителя дійсно схопили і ув'язнили в темницю, архідиякон Лаврентій просив взяти його з собою, але тато відмовився. Він попросив Лаврентія продати церковні скарби і роздати жебракам, Лаврентій виконав прохання, пише УНІАН.

Прикмети 23 серпня

на воді відсутні хвилі - зима буде спокійною і м'якою;
на воді з'являється брижі - серпень і вересень будуть дощовими і вітряними;
з ранку іній - до ранньої та холодної зими.

Що сьогодні не можна робити

У цей день не рекомендується готувати або займатися домашніми справами, пов'язаними з гострими предметами (шити, в'язати, вишивати). Також, згідно з повір'ями, 23 серпня будинок відвідують добрі духи і, якщо почати генеральне прибирання, то можна вигнати їх разом з сміттям.

Що можна робити 23 серпня

За старих часів вважалося, що символ цього дня - вода. Дівчата з самого ранку ходили вмиватися до джерела, щоб продовжити здоров'я і молодість. Роса, яку збирали на світанку, мала цілющі властивості.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні