На Волині для знищення безпілотників підняли винищувач: звідки вони летіли

8
На Волині для знищення безпілотників підняли винищувач: звідки вони летіли
У повітряному командуванні «Захід» повідомили, що на перехоплення БПЛА було піднято винищувач, також спрацювала українська ППО.

БПЛА перетнули повітряний простір України з боку Білорусі та здійснювали повітряну розвідку об'єктів у Волинській області. Обидва збили. Уламки влучили в житловий будинок, в результаті загинула одна людина, кілька поранених потрапили до лікарні.

Раніше Волинь24 писали про те, що на Волині ППО знищили два ворожі безпілотники.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нащо писати дурню? Скажіть правду- ППО не одразу спрацювало і вже збивали над населеним пунктом (чого не має бути). Обламки збиваючого боєприпасу забили діда і півхати. 6 чоловік було в лікарні. На їх місці я би судилась із такими оборонцями. Бо літачки вернулися б, а збитків повно. Не вмієте боронитись- не лізьте. Бо то взагалі вже набридло слухати- все б'є не раша а наші криворукі в кабінеті ППО.
Відповісти
Можливо Ви вмієте боронитися ,можливо Ви не криворука,то вперед.Суди зараз не доречні.Раша скрізь гатить.
Відповісти
Від розвідника ППЛА таких руйнувань не має бути. Потужний літак вальнув ракетою в сторону Дубова. Жостатньо було кулиметної черги, або турбулентності. Висновок - пілот недосвідчений, вальнув з переляку, зараз картає себе.
Відповісти
Які суди в наш час,можливо Ви не криворука то вперед.Рашка постійно б'є,хіба ще не дойшло.
Відповісти
Ах Валя ,зла твоя душонька Валя,
Відповісти
Цю Валю-шмалю в рашу
Відповісти
Валя,Валя скіль у вашій душі зла,ненависті,а ви пробували щось зробити для захисту,чи тільки язиком і криком повітря колишете?Страшно жити з такими людьми
Відповісти
Впля-шмаля!Пора в рашу


Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні