Росія почала погрожувати готовністю завдати удару по США

1
-4
Росія почала погрожувати готовністю завдати удару по США
Після трьох місяців повномасштабного військового вторгнення росії на територію України москва заявила про те, що вкрай негативно оцінила новий пакет військової допомоги США для України, до якого входять ракетні системи залпового вогню (РСЗВ) HIMARS і далекобійні ракети для них, пише УНІАН.

За словами військового політолога Олександра Перенджієва, якщо США вирішать поставляти Україні зброю, здатну досягати цілей на території росії, країна змушена буде завдати удару по території Штатів, щоб не допустити здійснення поставки.

Також інформацію про готовність росії вдарити по США підтвердив заступник голови МЗС росії Сергій Рябков.

«Розцінюємо ми це суто негативно... США на чолі групи держав займається цілеспрямованим накачуванням київського режиму озброєннями — це очевидна річ», - заявив дипломат країни-агресора.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А те що США один з гарантів "Будапештського меморандуму" і вони виконують свої зобов'язання на відміну від кацапстану то це нічого незначить? Та й США вже відмовилося постачати ракети на радіус 300км.І те що мордор погрожує америці ядерним ударом то таке багато про що говорить. Напевне отого гопника-шантажиста пора жорстко поставити в "стойло", бо той ботоксний дід може розпочати ядерну війну, і тоді мало всім не покажеться!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні