--> Ці жіночі знаки Зодіаку не приваблюють чоловіків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ці жіночі знаки Зодіаку не приваблюють чоловіків

0
4
Ці жіночі знаки Зодіаку не приваблюють чоловіків
Астрологи стверджують, що у всьому винна дата народження, і тому назвали три знаки Зодіаку, представниці яких категорично не приваблюють сильну стать.

Про це інформує Ukr.Media.

Рак

Раки відомі своєю прихованою красою, яку одразу розглянути важко. Адже найчастіше чоловіки не готові витрачати час на розгадування загадок. До того ж, у характері Раків — обережність, яка відштовхує представників сильної половини людства. Саме тому жінки цього знака користуються не найбільшою популярністю у чоловіків.

Діва

Жінки-Діви повільні у відносинах, хоча і дуже поступливі. Однак далеко не кожен залицяльник готовий проходити цілий квест заради того, щоб знайти ідеальну супутницю. Чоловіки вважають Дів справжніми «фортецями», і далеко не кожен шанувальник досить наполегливий для того, щоб вести багатомісячну «осаду».

Водолій

Жінки, що народилися під знаком Водолія, вважаються справжніми амазонками — вони сміливі, амбітні і готові відстоювати свою думку будь-що. Водолії швидко приймають рішення, тому така жінка з легкістю може запропонувати обранцеві піти до РАЦСу після кількох тижнів знайомства. Але, звичайно, чоловікові не сподобається така сувора командирка та «домоправителька».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні