--> «Ми абсолютно це підтверджуємо»: українська розвідка заявила, що путін хворий на рак | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Ми абсолютно це підтверджуємо»: українська розвідка заявила, що путін хворий на рак

1
6
«Ми абсолютно це підтверджуємо»: українська розвідка заявила, що путін хворий на рак
Президент рф володимир путін перебуває у поганому психоемоційному та фізіологічному стані. Зокрема, політик страждає на онкологічне захворювання.

Про повідомив Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

За словами генерал-майора Кирила Буданова, путін має одразу декілька серйозних захворювань, серед них й онкологія.

"Ми абсолютно це підтверджуємо. Він знаходиться в досить не гарному психоемоційному та фізіологічному стані. Він дуже сильно хворий. Одночасно у нього кілька значних захворювань, одне з них – це рак", - сказав Буданов.

Також він заявив, що в росії вже триває переворот з метою усунення путіна. По прогнозам військових, переломний момент у війні наступить у другій половині серпня, а більшість активних бойових дій буде завершено до кінця цього року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та швидше він вже став би ''раком''!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні