«Його смерть не буде звичайною»: стало відомо, на що хворий путін

0
«Його смерть не буде звичайною»: стало відомо, на що хворий путін
У російського диктатора Володимира Путіна підтвердили онкологічне захворювання. У поїздках його супроводжує профільний лікар.

Про це заявив колишній політтехнолог Кремля Ростислав Мурзагулов, пише УНІАН.

За його словами, інформацію про хворобу Путіна йому підтвердили власні джерела з оточення диктатора.

"Я впевнений, що смерть Путіна не буде звичайною - в оточенні внуків, правнуків, з відчуттям виконаного обов'язку, засне спокійно і не прокинеться... Я думаю, що це не путінська історія. Я думаю, що та кількість огидних справ,я кі він накоїв в цьому житті, каже про те, що кінець буде. Стільком людям зіпсувати життя, стільком сім'ям організувати трагедії, стільки впливових людей принизити, образити, позбавити всього. Це великий талант. Людина все це зробила. Невже ви думаєте, що хочаб в однієї з цих людей не знайдеться рішучості робити те, що робили достойні люди у часи Гітлера?" - зазначив Мурзагулов.

На думку політтехнолога, знайдуться люди, які не "стрибатимуть на задніх лапках" перед диктатором. Він додав, що Путін може, наприклад, повторити долю колишнього президента Слободана Мілошевича. Ймовірно, колись двигун його літака стане несправним, борт сяде в якійсь з "недружніх" країн, а Путін поїде в Гаагу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні