Чому близько 100 тисячам маріупольців загрожує смертельна небезпека

0
0
Чому близько 100 тисячам маріупольців загрожує смертельна небезпека
Близько 100 тисячам маріупольців загрожує смертельна небезпека через антисанітарію в окупованому росіянами місті, пише Українська Правда.

«Холера, дизентерія та кишкова паличка. Близько 100 тисячам маріупольців загрожує смертельна небезпека не тільки через обстріли, а й через нестерпні умови життя та антисанітарію», - йдеться у повідомленні мерії.

У мерії пояснили, що вже зараз температура повітря сягає 20 градусів. Тому скоро в місті через відсутність водопостачання та каналізації, розкладання тисяч трупів під завалами можуть спалахнути потужні та смертоносні епідемії.

«Окупанти не в змозі забезпечити наявне населення продуктами, водою та медикаментами. Або просто не зацікавлені в цьому. Вони блокують всі спроби евакуації. А без цього люди будуть помирати. Адже зараз в зруйнованому Маріуполі середньовічні умови життя. Потрібна негайна та повна евакуація», - сказав мер Маріуполя Вадим Бойченко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні