У дачному будинку загинула сім'я: батько, діти та бабуся

0
2
У дачному будинку загинула сім'я: батько, діти та бабуся
В Одеському районі у дачному будинку без ознак життя виявили 41–річного чоловіка, трьох малолітніх дітей віком 5-ти, 7-ми і 9-ти років та їхню 71-річну бабусю.

Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

Подія трапилася 5 січня. Близько п'ятої години вечора до поліції звернувся друг родини та повідомив: чоловік із двома дівчатками й хлопчиком, над якими взяв опіку після смерті сестри, 31 грудня поїхав до своєї матері та наступного дня перестав виходити на зв'язок.

На місці події, де працювала поліція, виявили тіла загиблих. Відомо, що обстановка в будинку не порушена, ознак насилля на тілах не виявлено, слідів проникнення в оселю немає.

Встановлено, що в ніч на перше січня в оселі вимкнули світло, тому родина ввімкнула паливний генератор та пішла відпочивати. Попередня причина смерті родини – отруєння відпрацьованими газами від електробензогенератора.

Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені з позначкою «нещасний випадок». Досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні