«Pfizer» заявила, що таблетки від коронавірусу мають 90% ефективності

0
4
«Pfizer» заявила, що таблетки від коронавірусу мають 90% ефективності
Фармацевтична компанія Pfizer, яка заснована у Америці, напередодні, 14 грудня оголосила, що антикоронавірусні таблетки власного виробництва ефективні на майже 90% відсотків для того, аби запобігти смерть, або госпіталізацію.

Про це пише Радіо Свобода.

За результатами лабораторних досліджень, компанія заявляє, що препарат має ефективну дію і проти швидкого поширення штаму «омікрон».

Американський виробник ліків минулого місяця заявив, що пероральний препарат був приблизно на 89% ефективним у запобіганні госпіталізації або смерті в порівнянні з плацебо, з огляду на проміжні результати з участю близько 1200 людей. Дані остаточного аналізу включають ще 1000 учасників.

Таблетки Pfizer приймають разом із противірусними препаратами такими як «Ритонавір» кожні 12 годин протягом п’яти днів після появи симптомів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні