Працюють 24/7: на Волині асфальтують найбільшу 10-кілометрову дорогу

1
5
Працюють 24/7: на Волині асфальтують найбільшу 10-кілометрову дорогу
На найдовшій у Волинській області автомобільній дорозі державного значення триває велике будівництво.

Про це повідомляє служба автомобільних доріг у Волинській області.

Йдеться про територіальний автошлях Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/.

Тут стрімкими темпами відновлюється чергова ділянка, а саме 10-кілометровй відтинок, що пролягає між населеними пунктами Селець і Маркостав у Володимир-Волинському районі. Дорожники спрацюють в режимі 24/7. Позаду роботи з фрезерування зруйнованого дорожнього покриття та посилення основи щебенево-піщаною сумішшю, обробленою цементом. Фінішують роботи з влаштування вирівнюючого шару нового дорожнього покриття. Поверх нього майже на 3-кілометровій ділянці проведено фінішне асфальтування, такі роботи тривають.

Згодом по відновленому буде нанесено дорожню розмітку, встановляться нові дорожні знаки, бар’єрне огородження, сигнальні стовпчики, облаштуються узбіччя та посадкові майданчики.

За 2021 рік планують відновити понад 195 км автодоріг державного значення Волині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А між селами , по селах дороги не витримують жодної критики...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні