Поліція невдало намагалася затримати начальника потяга. ВІДЕО

0
2
Поліція невдало намагалася затримати начальника потяга. ВІДЕО
На залізничному вокзалі міста Львів поліція намагалася затримати начальника потяга "Ужгород-Лисичанськ" за неправильно надягнену захисну маску, що не закривала повністю рот та ніс. Це зафіксувала на відео співробітниця "Укрзалізниці", а поширив його на своїй сторінці у Facebook транспортний блогер Олег Васильєв, пише Уніан.

Поліція намагалася довести провідниці, що вона неправильно носить маску. Вони пропонували їй проїхати до відділку, аби оформити протокол. Працівник Укрзалізниці категорично заперечувала, й відмовлялася надати документи. Дівчина навіть зателефонувала на 102 і поскаржилася на дії правоохоронців. Під час спілкування вона повідомила, що раніше вакцинувалася від коронавірусу.

Протягом цього часу потяг стояв на станції "Львів" з пасажирами, серед яких більшість була без масок. Поліцейський збирався складати протоколи за порушення карантину й на них.

Інцидент закінчився тоді, коли потягу прийшов час їхати. Попри те, що копи були проти, зупиняти його не стали й рухомий склад рушив за графіком, а поліцейські покинули вагон. Начальник потягу пропонувала їм поїхати в потязі.

"Поліцейські вискочили по станції після відправки поїзда", - резюмувала вона.



Директор філії "Пасажирська компанія" Укрзалізниці Олександр Перцовський у коментарях до допису зазначив, що за останній тиждень, з моменту початку дії нових правил перевезень, траплялися різні випадки з поліцією. Десь поліція оперативно допомагає поїзним бригадам, а деколи поводяться некоректно.

"Ми своєю чергою кидаємо такі кейси на розгляд напряму керівництву Національної поліції. Запевняють, що кожний випадок розслідуються, якщо є порушення - вчиняють свої дисциплінарні заходи. Ми завжди підтримуватимемо професійні дії та безпеку поїзних бригад!", - написав представник УЗ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні