Поліція почала супроводжувати пасажирські поїзди

0
-2
"Укрзалізниця" в рамках пілотного проєкту з Нацполіцією організувала супровід працівниками поліції пасажирських поїздів № 122/121 Миколаїв — Київ — Рівне та № 24/23 Одеса — Москва через найбільшу кількість зафіксованих там правопорушень.

Про це повідомляє пресслужба "Укрзалізниці".

Як зазначається, наразі "УЗ" і Нацполіція розробляють план дій по збільшенню числа поїздів, які курсуватимуть в супроводі правоохоронців.

Новини за темою: Індексація тарифів на пасажирські перевезення "Укрзалізниці" поки не узгоджена, - Криклій
"У межах реалізації стратегічної програми "Назустріч клієнту", що має на меті поліпшення якості послуг на залізничному транспорті, "Укрзалізниця" імплементує план заходів із підвищення безпеки пасажирів у поїздах та на вокзалах. Розвиток співпраці з Національною поліцією є важливою складовою", - сказав член правління компанії Марчін Целеєвський.

В "УЗ" розповіли, що в період 21-27 лютого цього року поліцією було складено 27 адміністративних постанов за ст. 175 ч. 1 (заборона куріння), 3 адміністративні постанови за ст. 178 ч. 1 (про заборону вживання алкогольних напоїв), 25 осіб отримали усні попередження.

Також 27 лютого 2020 року під час слідування поїзда № 24/23 Одеса — Москва працівники поліції успішно попередили пограбування пасажира та затримали підозрюваного.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні