На Волині затримали вантажівку з забороненим м'ясом на понад 600 тисяч гривень

2
3
На Волині затримали вантажівку з забороненим м'ясом на понад 600 тисяч гривень
На Волині митники виявили автособіль з м'ясопродукцією, що прямував з Республіки Польща, з неправдивими документами. Загальна варність вантажу становила понад 600 тисяч гривень. Про це повідомляє Волинська митниця у Facebook.

На волинський митний пост "Ягодин" заїхав вантажний автомобіль, який прямував в Україну, за кермом був громадянин Польщі. Згідно з документами везли м'ясосировину, відправником свої було зазначено польське підприємство.

Проте під час перевірки встановили, що м'ясо походить з Німеччини, а не Польщі. А згідно Розпорядження Головного державного ветеринарного інспектора України ввезення в Україну з Німеччини тварин, що належать до родини свиневих, таясових та тапірових, генетичного матеріалу, продуктів від них, заборонено.

Тобто, керівник підприємства-отримувача, аби провезти в Україну "Щоковину свійських свиней морожена, без шкіри», на загальну суму 600,9 тисячі гривень подав документи, що містять неправдиві відомості щодо країни походження товару.

Працівниками Волинської митниці складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вилучено до рішення суду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нафіга в УРКАїні мясо ? главное, чтоби котюмчик сидел.
Відповісти
Там не щоковина,
А ШИЯ!! Ціна якої в 3 рази дороще!!!
На етикетках пише FROZEN COLLAR!
Це не 600 тисяч грн а 1 мільон 800 тис грн !!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні