--> «Ти покидьок»: Данилюк розсік брову Милованову на власному дні народження. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Ти покидьок»: Данилюк розсік брову Милованову на власному дні народження. ФОТО

2
-10
«Ти покидьок»: Данилюк розсік брову Милованову на власному дні народження. ФОТО
Колишній секретар РНБО Олександр Данилюк побився з радником голови Офісу президента Тимофієм Миловановим.

Про це повідомляє Українська Правда.

Бійка сталася під час святкування дня народження Данилюка, на яке прийшов і Милованов. Перед цим Милованов та Данилюк відійшли в сторону та говорили, в результаті чого чоловіки почали сваритися.

У розпал сварки Данилюк попросив Милованова покинути свято та доповісти Єрмаку, що його вигнали з дня народження.

В один момент Милованов звернувся до Данилюка зі словами: «Тобі згадати, як ти в часи Януковича працював?».

Після цих слів колишній секретар РНБО вдарив радника голови ОПУ з криком: «Ти покидьок, я з перших днів був на Майдані».

Їх розбороняв депутат Київради Дмитро Білоцерковець та колишній заступник генпрокурора Віктор Трепак. В результаті, Трепак вивів Милованова зі свята. Радник Єрмака отримав пошкодження брови.

Цікаво те, що 29 липня конкурсна комісія не допустила Данилюка до конкурсу на посаду директора Бюро економічної безпеки. Аргументували це тим, що не підійшов диплом Університету Індіани. Главою цієї комісії був Милованов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай подохне ТРИКРАТНО КРАДУЩИЙ ПЕНСІЇ клоун зеленський з обосраним гавномсмердящим хряком петьком порошенком!!!
Відповісти
Нікому непотрібна жидами керована така уркаїна... де корумпція й брехня з трикратним пограбуванням пенсій зашкалює і жодного олігарха-крадія головуючий зеклоун-брехло не посадив на нари, бо сам такий...а крук круку око не виклює. в такої україни де правлячі зе-бандити зневажають людей пенсійного віку трикратними грабуваннями пенсій немає і небуде майбутнього держави україни, бо прямо в очі людям брешуть зебандити керованої клоуном ЛОХОМ і сами не вірять в те що брешуть, що вже і відбувається в нас на очах!!!! Поховайте живцем трикратного крадія пенсій клоуна зеленськогоБ бо воно того варте!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні