--> На ремонт ліфтів у Луцьку додатково виділять три мільйони гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На ремонт ліфтів у Луцьку додатково виділять три мільйони гривень

1
1
На ремонт ліфтів у Луцьку додатково виділять три мільйони гривень
На ремонт ліфтового господарства у Луцьку додатково виділять 3 мільйони гривень.

Про це стало відомо під час чергової сесії Луцької міської ради 30 липня, пише Конкурент.

Зокрема депутати внесли зміни до бюджету Луцької міської територіальної громади на 2021 рік. Окрім іншого, змінилася сума видатків Департаменту ЖКГ. До прикладу, на забезпечення надійної та безперебійної експлуатації ліфтів загалом спрямували кошти розміром 9,9 мільйона гривень. Однак, цієї суми недостатньо для повноцінного відновлення ліфтового господарства міста.

«Чи можемо ми зараз спрогнозувати, яка ще потрібна буде сума до кінця року для співфінансування ремонту ліфтів?», - поцікавився депутат фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» Тарас Шкітер.

Начальниця управління фінансів Луцької міської ради Лілія Єлова зазначила, що для цього додатково потрібно буде ще 3 мільйона гривень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що станом на 16 липня у луцьких багатоповерхівках не працює 39 ліфтів. Деякі з підйомників не працюють вже понад два з половиною місяці, таких більшість. «Волиньліфт» оголосив тендер на закупівлю 23 нових ліфтів.

Кошти, виділені під час минулої сесії, спрямували на капітальний ремонт підйомників, які експлуатують понад 25 років. Роботи проходять на умовах співфінансування: 40 % грошей збирають мешканці будинку, 60 % оплачує міський бюджет.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гроші мешканці зібрали за тиждень, а міськрада з квітня соплі жує. Ах - вибачте: це ж на на проспекті бабла пильнути. Це ж ліфти - їх не видно!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні