Ляшко зробив заяву про осінній локдаун в Україні

1
3
Ляшко зробив заяву про осінній локдаун в Україні
Міністерство охорони здоров'я допускає введення локдауну в Україні восени. Однак наразі робить усе, аби уникнути посилення карантину.

Про це глава МОЗ Віктор Ляшко розповів в інтерв'ю РБК-Україна.

За його словами, в Україні є можливість не допустити нового локдауну.

"І це не тільки дотримання протиепідемічних норм. Це і звернення до своїх старших родичів – батьків, дідусів, бабусь – щоби вони пішли і пріоритетно зробили щеплення проти коронавірусної хвороби", - зазначив Ляшко.

Він пояснив, якщо в Україні люди, старші 60 років, будуть вакциновані на 80%, то потенційне зростання кількості випадків для системи охорони здоров'я буде некритичним.

"Тому, розглядаючи доцільність введення локдауну, ми насамперед говоримо про те, що ми хочемо захистити найбільш вразливі групи населення. Найбільш вразливі групи – це люди старшого і похилого віку", - наголосив міністр.

"І якщо ми захистимо вакцинацією пріоритетні групи, то зможемо більше дивитися в бік економіки, щоб вона працювала", - сказав глава МОЗ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так переживаєте за дідусей і бабусь пенсіонерів,що зробили для них голодомор з ніщинськими пенсіями.Які ж ви молоді і дволічні,як вас Земля носить на собі,паскуди ви...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні