Як у Луцьку пройшов тенісний турнір

0
5
Як у Луцьку пройшов тенісний турнір
Спортивний комплекс «Олімпія» відкрив літній турнірний сезон зібравши на своїх кортах гравців віком до 12 років з Луцька, Рівного, Нововолинська, Львова та Києва. Всеукраїнське тенісне змагання стало першою подією національного рівня на Волині цього літа, і проходило під егідою Федерації тенісу України з 21 по 24 червня.

Гості турніру «Olimpia Cup 2» відзначили високий рівень організації заходу, і потужну мотивацію для підкорення луцького трофея. До підготовки всеукраїнського заходу долучився громадський діяч Володимир Пащенко, житловий консорціум «Euroholding» та ЖК «Яровиця», ТМ «Maximus» (Об’єднані Арабські Емірати) та фонд Ігоря Палиці «Тільки Разом».

Організатори заходу, вболівальники та гравці відзначали важливість проведення подібних змагань для створення дружньої атмосфери поміж юніорів, заохочення змагальницького духу, і поліпшення професійних спортивних навичок тенісистів. Гравці зі Львова та Києва, що вперше відвідували змагання у Луцьку були приємно здивовані підготовленістю й високим рівнем тенісних кортів, оскільки ґрунтові корти вимагають постійного догляду, залишаючись оптимальним покриттям для багатьох гравців.

Завершальним акордом стала проведена церемонія нагородження під час якої організатори звернули увагу на відмінний рівень гри лучан і закликав батьків та гравців прагнути до підкорення нових вершин, виводячи волинський теніс на національний й міжнародний рівні.

Відзначився своєю грою вихованець СК «Олімпія» Марк Пащенко тріумфувавши у парному розряді та зайнявши єдиним серед волинських тенісистів призове місце у одиночному розряді. Гра юніора була відзначена глядачами та представниками інших регіонів й продемонструвала нові перспективи для нашого тенісу в загальноукраїнському просторі. Вболівальники підбадьорювали юнака і опісля матчу стверджували, що на спортивному небосхилі Луцька й області засяяла нова зірка. Тенісисти з Києва наполягли на проведенні товариського матчу з лучанином після завершення офіційного турніру та запросили його приїздити на столичні змагання.



Наостанок спонсорами було запрезентовано призи та пам’ятні сувеніри учасникам турніру. Серед нагород тенісистам було вручено смартфон Apple iPhone 12 mini та планшет iPad.

На думку батьків, змагання в Луцьку допомогли знайти юніорам нових друзів та гарно розважитися у колі ровесників, а гравці з інших міст вже планують неодмінну участь у черговому змаганні, яке повинне відбутися на кортах «Олімпії».

Переможцями в парному розряді стали:

  • Серед хлопців: Пащенко Марк/ Золотар Андрій

  • Серед дівчат: Гучко Єлизавета/Чухліч Ірма



Призерами в одиночному розряді стали:

  • Серед хлопців :


    1. І місце Золотар Андрій (м.Київ)

    2. ІІ місце Осика Юрій (м.Львів)

    3. ІІІ місце Пащенко Марк (м.Луцьк)


  • Серед дівчат :


    1. І місце Чухліч Ірма (м.Львів)

    2. ІІ місце Гучко Єлизавета (м.Львів)














Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні