«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Наталка Войтович

0
-12
«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Наталка Войтович
«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Наталка Войтович.

Наталка Войтович (@natalkavoitovich) - відома луцька телеведуча, продюсерка та ведуча свят. Також вона має власний Інстаграм-блог, за яким стежать більше 11 тисяч читачів.



Наталка - це та людина, яка в курсі абсолютно усіх подій, ведуча, продюсерка «Геолокація:ВОЛИНЬ», «praVda» «Поїхали з нами» та «Солодкий вікенд».

Професія, яка стала частинкою життя

За плечима Наталки низка успішних проектів, вона стала популярною у медіасфері та чесно заробила своє «ім‘я». А секрет такого успіху - невпинна праця, та «муки творчості».

«У моїй роботі головне - щоб те, що я роблю, було цікаве і потрібне глядачам», - ділиться ведуча у одному з інтерв‘ю.

Вона не боїться ризикувати, адже лише ризикуючи можна добитись успіху.



Сім‘я на першому місці

Наталка не уявляє життя без коханого чоловіка та маленької донечки. Для неї - це найцінніший скарб, який вона оберігає.

Після народження доньки життя подружжя кардинально змінилось. Марічка - головний мотиватор батьків. Дитина схожа на тата, ще змалку любить творчість. Матуся мріє, про те, щоб дівчинка займалась музикою та стала медиком.

Не забувати про себе

Одне з головних хобі Наталки - це подорожі. Вона не уявляє життя без них, та старається кудись «вибиратись» як частіше. Родина не фанатіє від пасивного відпочинку, а надає перевагу активному пізнанні нового.



На сторінці Наталки Войтович Ви спостерігатимете за процесом роботи ведучої, цікавими та яскравими фото її родини, звісно ж, читатимете роздуми Наталки та поспілкуєтесь з нею в коментарях!

МАРІЯ КОВАЛЬЧУК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні