«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Влад Кардаш

0
-14
«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Влад Кардаш
«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Влад Кардаш.

Влад Кардаш (@vladkardash) – відомий луцький фотограф, СММ-спеціаліст та блогер. Аудиторія його Інстаграм-блогу налічує 37,2 тисячі підписників.

«Відзняв понад мільйон кадрів, знімаю по всій Україні, я навчу тебе фотографувати», - вказує Влад Кардаш у шапці профілю.



Своє незвичне бачення світу він виражає фотографією.

Перші кроки до роботи мрії

Зараз Владислав не уявляє життя без своєї професії, хоча сам навчався на факультеті журналістики та хотів стати ведучим. У одному з інтерв’ю фотограф поділився, що у нього не було навіть думки мати стандартну професію, адже вся його сім’я творча та неординарна.
У роки студентства майбутній фотограф займався поезією та писав власну книгу.



Перший інтерес до фотографії проявився ще у старших класах. Хлопець фотографував усе, що йому здавалось цікавим.

Влад ніколи не цурався роботи, а особливо, коли це стосувалось його мрії. Тому його перша зйомка коштувала 30 гривень!

Якщо говорити про улюблені жанри фотографії, то Владислав обожнює зйомки ню, будуар та фотографувати їжу. Він відзняв низку різних меню для найкращих закладів міста. Зараз найпопулярніші замовлення – весільна зйомка, але Владислав не є прихильником такого виду фотосесій.



Ділитись досвідом та не забувати про підписників

Інстаграм-сторінка Влада Кардаша – це про натхнення та естетику. Підписники дізнаються про те, як краще одягнутись на фотосесію, надихаються ідеями для фото, занурюються у будні професійного фотографа. Бачать, що відбувається «за кулісами» процесу.
Владислав постійно тримає зворотній зв’язок зі своїми читачами та веде блог у стилі діалогу.

Як справжній художник він розповідає про секрети індивідуального стилю.



«Для мене є дуже важливим впізнаваність стилю автора. Чи це малюнок, чи фото, чи музика. Це дуже круто, коли ти вперше бачиш роботу і відразу можеш впізнати її автора», - пише Кардаш у одному з дописів.

Якщо Ви шукали творчий та самобутній блог, то сторінка Влада Кардаша саме те, що Вам потрібно. Тут ви не тільки загоритеся ідеєю фотографії, а й не зможете відірватись від глибоких «постів» блогера.

МАРІЯ КОВАЛЬЧУК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні