Власник «НВ» купив «Українську правду»

0
-3
Власник «НВ» купив «Українську правду»
Редакторка-засновниця видання "Українська правда" Олена Притула та генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала уклали угоду, за умовами якої 100% корпоративних прав на видання та всі його активи переходять до групи компаній Dragon Capital.

Про це повідомили на сайті видання.

Сторони домовились також про те, що редакційна політика видання не змінюватиметься.

На чолі "Української правди" залишиться головна редакторка Севгіль Мусаєва, а команда працюватиме у тому ж форматі, що й раніше, в тісній співпраці з Оленою Притулою, яка й надалі виконуватиме роль редакторки-засновниці.

Томаш Фіала пообіцяв не втручатись у роботу видання.

"За аналогією з проєктом НВ, ми продовжимо практику невтручання власника в редакційну політику УП", - повідомив новий власник.

Dragon Capital розглядає цю інвестицію як ще один крок до підтримки вільних медіа та свободи слова в Україні. Редакція НВ, іншого медіа-проєкту групи компаній Dragon Capital, продовжить свою роботу абсолютно незалежно від редакції УП.

Dragon Capital — найбільша інвестиційна компанія України. Інвестиційним партнером компанії, серед інших, є американський фінансист, біржовий інвестор Джордж Сорос.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні