--> Перестало битись серце українки, яка потрапила у ДТП в Польщі: боролась більше 2 місяців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Перестало битись серце українки, яка потрапила у ДТП в Польщі: боролась більше 2 місяців

0
2
Перестало битись серце українки, яка потрапила у ДТП в Польщі: боролась більше 2 місяців
Анатасія Кочеткова, 27-річна українка з Кам'янця-Подільського, яка після ДТП понад 2 місяці перебувала у лікарні в Польщі – померла.

Здавалось, що вона навіть одужувала, медики довго боролись за її життя, але все марно.

Про це 17 травня повідомляє "Сьогодні".

Колишня колега дівчини, Альбіна також підтвердила інформацію про смерть.

"Настя вранці не прокинулася. Щирі співчуття рідним та близьким", - написала Альбіна.

В офіційній групі у Facebook, де піблікувалась інформація про лікування Анастасії та збирались кошти на її лікування та реабілітацію, також повідомили про смерть Анастасії. Зазначається, що після аварії вона перенесла кілька операцій і починала ходити та розмовляти. Поруч з нею увесь цей час була мати.

"Сьогодні наша прекрасна дівчинка Анастасія Кочеткова пішла до Господа. Наші щирі співчуття родині. Траур. Дуже жалобно. Подробиць поки що немає. Дозвольте нам сумувати з родиною", - сказано в повідомленні.

Також у спільноті пишуть, що 14 травня Настю знову ушпиталили до лікарні. Раніше у неї була діагностована гостра кишкова непрохідність і днями повернувся біль в нижній частині живота, що супроводжувався температурою.

"Вона була наприкінці квітня в лікарні і була зроблена механічна чистка ... Ми думали що цей етап вже за нами. Але... Знову повернувся біль в нижній частині живота, що супроводжується температурою. І всі заняття з реабілітації були припинені", - йдеться в дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні