--> Смертельна аварія в Польщі: пасажири розповіли що було перед ДТП. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Смертельна аварія в Польщі: пасажири розповіли що було перед ДТП. ВІДЕО

0
-1
Смертельна аварія в Польщі: пасажири розповіли що було перед ДТП. ВІДЕО
Пасажири автобуса, який потрапив у ДТП 6 березня біля міста Ярослав у Польщі згадали деталі моторошної аварії та розповіли про самопочуття.

Про це йдеться в сюжеті "Сніданку з 1+1".

"Було якесь підозріле коливання... Колихнувся дуже різко автобус. А вже через пів години сталася аварія", - пригадує Олексій, який був пасажиром автобуса.

Він розповідає, що вже в Україні, повернувся разом з іншими пасажирами, проте попереду лікування.

Інший Олексій, який також їхав цим рейсом, не отримав важких травм, але пригадує аварію і припускає, що вона сталася через технічні несправності.

"Мені здається, це була технічна несправність. В мене така думка, коли я сів сюди, рульова тяга була від'єднана", - говорить пасажир.

Відомо, що два водії автобуса вижили, одного затримали, інший – у важкому стані. Причину аварії поліція наразі не коментує.

Вцілілі в автотрощі розповіли, що автобус під час маршруту декілька разів робив дивні різкі маневри ліворуч-праворуч. Пасажири підозрюють, що він скоріше за все був несправний. Можливо, саме через це й відбулася трагедія.

«Автобус поводився неправильно, тобто, були такі якісь незрозумілі маневри водія. Виникає думка – можливо, водій трохи дрімав, а, можливо, технічний стан. Найпевніше, це технічний стан», – розповів свідок ДТП Олексій Кріт.

Теги: польща, дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні