У Польщі поліцейський на смерть збив українку

0
У Польщі поліцейський на смерть збив українку
Минулої неділі в Міхалінові поблизу Млави (Мазовецьке воєводство) два автомобілі збили 47-річну українку, коли вона переходила дорогу в забороненому місці, пише InPoland.

«Жінка, 47-річна громадянка України, вирішила зробити покупки на автозаправці неподалік від свого нинішнього місця проживання. Повертаючись з покупками, вона переходила дорогу в не призначеному для цього місці. Її збили два транспортні засоби, що їхали з протилежних сторін», – повідомив окружний прокурор Млави Марцін Багінський.

Він додав, що за кермом автомобіля, що першим збив жінку, перебував офіцер районної комендатури поліції в Ленчиці. Поліцейський не був на службі, він керував приватним автомобілем. Іншим автомобілем, який потрапив у ДТП, керував житель Млави.

Прокурор зазначив, що обидва водії були тверезі.

Багінський повідомив, що у справі ДТП окружна прокуратура Млави порушила розслідування за спричинення ДТП зі смертельними наслідками. Справу вестиме прокуратура.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні