--> Молода українка трагічно загинула на заробітках у Польщі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Молода українка трагічно загинула на заробітках у Польщі

0
7
Молода українка трагічно загинула на заробітках у Польщі
Польська поліція та рятувальники виявили в ріці Равка у населеному пункті Кужешин поблизу міста Рава Мазовецька (центр РП) померлу громадянку України, яка зникла ще 27 червня.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Dziennik.pl.

Працедавець повідомив про зникнення українки через те, що вона 2 дні підряд не виходила на роботу. Він сказав, що в неділю після обіду вона пішла на ріку Равка і вже не повернулася додому.

Поліція та рятувальники в середу організували пошуки зниклої громадянки України в районі, куди вона пішла, зокрема із залученням поліцейського гелікоптера. Під час пошуків у воді виявили тіло жінки і доправили його на берег.

Розпочалось слідство по справі смерті українки. Цим займається місцева прокуратура. Заідання слідства – встановити істинну причину смерті жінки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні