Луцькі «автохами» знищили зелену зону біля ЦНАПу

5
-4
Луцькі «автохами» знищили зелену зону біля ЦНАПу
Черговий приклад того, як водії транспортних засобів знищили зелену зону по вул. П’ятницька Гірка. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Пише Волинь юа.

Водії, які щодня приїжджають у власних потребах в «ЦНАП» та залишають свої авто «де їм зручно» перетворили зелені насадження в місиво.

Наголошуємо, що за порушення п.15.10 «є» ПДР, а саме стоянку транспортного засобу на газоні (зеленій зоні), передбачена відповідальність згідно ч. 1 ст. 122 КУпАП у вигляді штрафу в розмірі 340 грн.

Зупиняючи своє авто ПАМ’ЯТАЙТЕ, що якщо ви порушуєте ЗАКОН, то відповідно будете нести адміністративну відповідальність у вигляді штрафу.

Не знищуйте зелені зони міста, не перетворюйте їх у місце для стоянки авто.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не «...де їм зручно...», а де є місце!
Відповісти
А штрафувати за порушення слабо?!! Чи тільки "бабок" з під магазинів ганяти можете?
Відповісти
Бо якраз нашій Луцькій владі на це добряче наплювати. Влада хоче перекласти свої прямі обов'язки на пересічних громадян, тим самим зробити з нас поліціянтів у переносному розумінні цього слова. Влада хоче, щоб ми самі громадяни та жителі Луцька наводили самі порядок, гавкали один на одного, виявляли такі порушення та самі запроваджували до водіїв-хуліганів кару, наприклад: поставив авто у недозволеному місці - отримуй по заслузі, взяв і пробив такому водієві колесо, залишив другий раз машину у тому самому місці чим заблокував прохід пішеходам, візьми такому водієві та розбий скло в автомашині, поставив третій раз авто у недозволеному місці - візьми та спали йому автомобіль.
Відповісти
винні не автохами, а дебільна влада, яка не облаштувала місць для паркування
Відповісти
Якщо тобі треба туди де немає парковки, то для чого ти туди прешся машиною?!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні