Голів громад на Волині просять розірвати договори з Даною Новарчук

0
8
Голів громад на Волині просять розірвати договори з Даною Новарчук
Колишня директорка КП «Ласка» Богдана Новарчук уклала договори з іншими громадами і, здійснюючи там відлов тварин, привозить їх до Луцька.

Про це інформував Луцький міський голова Ігор Поліщук під час традиційного щотижневого звіту 2 квітня, - пише ІА "Волинські новини".

Зі слів міського очільника, останнім часом на території Луцька активізувалася проблема безпритульних тварин.

«Вона загострюється завдяки діяльності окремих активістів, зокрема Богдани Новарчук. Я підготував звернення до всіх голів громад із проханням розірвати договір про співпрацю та припинити відлов тварин цим суб’єктом господарювання, яка, фактично, звозить їх усіх до Луцька. Тепер це формування називається ФОП «Богдана Ткачук» та ГО «Порятунок чотирилапих». Зоозахисники з усіх куточків країни відмічають їхнє жорстоке поводження з тваринами, утримання в антисанітарних умовах, надання неякісних медичних послуг, у тому числі стерилізацї. Новарчук перевозить невакцинованих тварин без необхідного терміну карантинування й цим створює загрозу розповсюдження хвороб, які є небезпечними як для життя тварин, так і для життя людей», – зазначив Ігор Поліщук.

Вікторія СЕМЕНЮК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні