«Ми не телепати», - в «Ласці» поснили, чому не забирали труп собаки

0
2
«Ми не телепати», - в «Ласці» поснили, чому не забирали труп собаки
Директор КП "Ласка" Дана Новарчук пояснила, чому труп собаки лежав біля дитячої поліклініки у Луцьку чотири доби.

Про це вона написала у п'ятницю, 16 березня у Фейсбуці.

Нагадаємо, у Луцьку на проспекті Волі біля міської дитячої поліклініки чотири дні лежав труп собаки.

"Прохання до лучан, якщо Ви помітили труп тварини - телефонуйте до нас і ми його заберемо. На жаль, мої працівники не телепати, і не можуть знати, де і коли померла кожна тварина", - йдеться у дописі.

Дана Новарчук зазначила, що якби лучани, які побачили труп тварини, відразу б зателефонували у "Ласку" - тіло б забрали.

"Як на мене, картина ненайкраща і якщо побачили це тіло кілька людей, то завдяки посту його помітили ще сотні тисяч людей, в тому числі дітей", - пише Дана Новарчук.

"Таких тіл в місяць ми забираємо з вулиць від 1 до 30, збиті на дорозі, померли від старості, які проживали на вулиці, викинуті домашні. Ми ж не фотографуємо і не виставляємо такі речі на показ. Є проблема - телефонуйте і вона буде вирішена", - додала очільниця "Ласки".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні