У Луцьку біля дитячої поліклініки 4 дні лежить труп собаки

13
-3
У Луцьку біля дитячої поліклініки 4 дні лежить труп собаки
У Луцьку на проспекті Волі біля міської дитячої поліклініки чотири дні лежить труп собаки.

Про це написав Сергій Ярославович у Фейсбуці.

"Так у понеділок 12.03.2018р. о 10:30 мама принесла синочка чотирьох місячного для отримання щеплення. При вході у поліклініку «лежав» чорнявий песик...отримали щеплення... через годину залишаючи поліклініку мама звернула увагу, що песик у тій самій позі й зрозуміла він не прокинеться (здох)", - йдеться у дописі.

Лучанин додає, що через дні, 15 березня, труп собаки не забрали.

"15.03.18р. Міська Дитяча Поліклініка о 10:30 мама привела і старшого сина 4 роки зробити щеплення і...не хотіла в це вірити в жахливо не приємну реальність...песик так і лежить", - пише лучанин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну не дойшов до поліклініки, шо ж тут такого.
Відповісти
І знову територія 3 ЖЕК. Гарно працюють , особливо майстри...
Відповісти
Він лежить на територіїї обслуговування ЖЕКу, а не поліклініки.... І чому шановний Сергій Ярославович не надав цю інформацію на службу 15-80 із проханням про реагування? Це б свдчило про його активну громадську позицію...
Відповісти
Колись сама телефонувала на 15 -80 повідомляла про мертву собаку посеред вулиці, за пару годин вже було прибрано. Можливо просто ніхто туди не звернувся.
Відповісти
Цей пес хоч віддав богу душу на видному місці. Може хоч колись забере Жек , хоч через тиждень. А врешті не поспішайте, замерзне. Йдуть морози. Смердіти не буде. Інші тварі по підвалах поздихали , там і лежатимуть. Людей не знаходять у запущених підвалах зв сміттям . А то ще собак.
Відповісти
Вася, це робота ЖЕКУ, а не пересічного Ярославовича. Все говорить про те, Що представники жеку не бувають на своїх ділянках. А сидять в кабінетах і готуть -строчать відписки мешканцям, аби від обурених відбитися. А віз і нині там. Така у Жеків специфіка роботи. Відбиватися , а не працювати.
Відповісти
Коли ми відмежовуємося від участі у контролі за благоустроєм починається безлад. Невже легше у Фейсбук ніж на 15-80?
Відповісти
Про що ви говорите люди добрі. Яка робота 3 - го Жеку. На території З-го Жеку у підвалах у смітті бомжі вмирають. А ви про собак. От може колись розгрібуть те смердюче сміття, і якщо раптом зроблять це сумлінно, то знайдуть сюрпризи. От нещодавно знайшли покійника у занедбаному відкритому настежень підвалі в нашому будинку , і як годиться, знову на на території з-го ЖЕКУ.
Відповісти
У цьог7о 3-го ЖЕКУ така специфіка роботи. Мешканці сигналізують скаргами, а тоді вони вже працюють. Самі проблем не бачать. У штат працівників ЖЕКУ треба вводити обходчиків територій з числа самих проживаючих. Бо , "поки грім не гримне , мужик не перехреститься".
Відповісти
Шкода що таке відношення до роботи у ЖЕків , От саме там ходять малі діти. Це ж дитяча поліклініка. І 4 дні .. ніхто не бачив. Люди байдужі . а жеки не працюють...
Відповісти
"Пішов" вже собака звідти... А сміття залишилось... Можливо, туди вдень не просто дістатись? Там безліч автотранспорту паркується.
Відповісти
Собака то сам пішов, а от сміття саме не піде. Де Жек?. Будемо чекати генеральне прибирання до Великодня. У мешканців великі надії на сумлінне відношення до підготовки свята.
Відповісти
А немає вже 15 - 80.. Відсталі . Є урядова лінія безкоштовна 15 -45. За цим номером реагують швидко. А ще ефективно на "АВЕРС".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні