Найтатуйованішою людиною Німеччини став 72-річний пенсіонер. ФОТО

1
5
Найтатуйованішою людиною Німеччини став 72-річний пенсіонер. ФОТО
Пенсіонер Вольфганг Кірш став найбільш татуйованою людиною в Німеччині. Майже все його тіло - 98% - покрито малюнками, і лише на стопах немає татуювань. Про це пише Bild, повідомляє rusjev.net.



72-річний чоловік розповів, що його пристрасть до татуювань почалася після падіння Берлінської стіни в 1989 році. З тих пір він зробив 86 великих малюнків на своєму тілі, покривши фарбою в тому числі обличчя, губи, вуха і очі. У пенсіонера, який називає себе Магнето, є також 17 імплантів під шкірою, деякі з яких можуть примагнічувати дрібні металеві предмети.



Німець зізнався, що до об'єднання ФРН і НДР працював на пошті і тому не міг покрити тіло малюнками. Однак потім провів в тату-салонах в цілому понад 720 годин.

«У НДР татуювання не схвалювали і вони були немислимими для співробітників поштового відділення. Тільки коли мені виповнилося 46 років, я зробив своє перше тату - сльозу під оком», - поділився Кірш.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Впала Берлінська стіна і разом з нею в нього впав "дах", і відпали повністю мізки. І таке буває ,і досить чсасто.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні