--> У Луцьку хочуть нову дорожню інфраструктуру | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку хочуть нову дорожню інфраструктуру

1
-2
У Луцьку хочуть нову дорожню інфраструктуру
У Луцькій міській раді говорили про ймовірність розробки "Програми з покращення транспортної інфраструктури та дорожнього руху".

Відповідну ініціативу у середу, 24 лютого, озвучив заступник голови фракції "СВІДОМІ" Михайло Наход.



Є проблеми з заторами, паркуванням, недосконалою роботою громадського транспорту. Оскільки в рамках грантового проекту нещодавно була підготовлена Комплексна транспортна схема Луцька, а в даний час активно працює робоча група з покращення організації дорожнього руху наша фракція пропонує розробити та прийняти окрему Програму з покращення транспортної інфраструктури та дорожнього руху у якій передбачити, зокрема скільки кишень на зупинках громадського транспорту ми обладнаємо у найближчі роки, на скількох перехрестях встановимо світлофори, додаткові дорожні знаки і оновимо дорожню розмітку, на яких перехрестях і коли зробимо круговий рух і тому подібне", – зазначив він.

"В рамках різних проектів ми закупляємо тролейбуси та оновлюємо зупинки, а програми з оновлення транспортної інфраструктури досі немає. Наша команда уже долучилася до роботи в рамках робочої групи і ми готові надати пропозиції для нової програми", – резюмував Наход.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Проблема не в інфраструктурі а в кількості авто на дорогах!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні