На Волині перейменували центральну районну лікарню

0
0
На Волині перейменували центральну районну лікарню
Комунальне некомерційне підприємство "Рожищенська центральна районна лікарня" Рожищенської районної ради матиме нову назву.

За відповідне рішення проголосували депутати Рожищенської міської ради під час сесії 19 лютого. Про це повідомив кореспондент Район.Рожище.

Вирішили перейменувати комунальне некомерційне підприємство "Рожищенська центральна районна лікарня" Рожищенської районної ради в комунальне підприємство "Рожищенська багатопрофільна лікарня" Рожищенської міської ради.

Також депутати затвердили Статут комунального підприємства "Рожищенська багатопрофільна лікарня" Рожищенської міської ради у новій редакції зі статутним капіталом у сумі 100 гривень.

Директор лікарні Віктор Редзій має здійснити дії для державної реєстрації комунального підприємства "Рожищенська багатопрофільна лікарня" Рожищенської міської ради згідно з чинним законодавством України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні