«Не дуже спортивний», але «добре заварює чай»: бабуся шукає в Tinder пару для онука

0
5
«Не дуже спортивний», але «добре заварює чай»: бабуся шукає в Tinder пару для онука
82-річна британка Тріна Лазарус вирішила допомогти своєму 28-річному самотньому онукові Скотту Лефеверу в особистому житті і створила його профіль в додатку для знайомств Tinder. Про це написало видання The Sun, передає intеrnetua.



"Привіт, я Тріна, бабуся Скотта. Він вже майже два роки неодружений, і я думаю, йому потрібна моя допомога, тому я розмістила тут його анкету, щоб він знайшов собі дівчину. Йому 28 років, дітей немає, прекрасний онук, дуже самотній, йому потрібна дівчина, яка вміє готувати. Він працьовитий і прекрасно вміє заварювати чай, любить фільми і серіали, не спортивний хлопчик, але любить прогулянки", - написала бабуся в профілі свого онука.

Хлопець, дізнавшись про це, спершу був приголомшений, проте пізніше заспокоївся. "Моя бабуся вперше зробила щось подібне, і я просто не міг в це повірити", - розповів хлопець журналістам.



Він повідомив, що за кілька днів у додатку у нього було майже 30 "збігів" з дівчатами. Втім, на побачення ні з ким з них він поки не ходив.

Сама бабуся розповіла, що у неї вже п'ятеро онуків і троє правнуків, проте вона мріє про те, що у Скотта теж з'являться діти.
"У нього добре серце, і я хочу, щоб у нього була хороша жінка, яка б не скористалася ним", - розповіла вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні