Тисячі заявок на побачення: чоловік дав оголошення на білборді. ФОТО

0
10
Тисячі заявок на побачення: чоловік дав оголошення на білборді. ФОТО
Маркетологу Марку Рофі 30 років. Чоловік живе у місті Шеффілд, у Великій Британії. Щоб швидше знайти своє кохання, він вирішив орендувати білборд.

Рекламний щит мав розмір 6 метрів на 3 метри, на якому хлопець розмістив своє фото з підписом: “Самотні? Зустрічайтеся з Марком. Це може бути знаком, якого ви довго чекали”. Крім цього, був вказаний сайт DatingMark.co.uk.



Марк розповів, що рекламна кампанія спрацювала, адже він почав зустрічатися з однією з дівчат, яка відгукнулася на його оголошення. Називати її ім’я він не став, проте повідомив, що дівчині 28 років, вона письменниця й у неї гарне почуття гумору, інформує 24 канал.

"Вона була однією з перших, хто подав заявку до того, як рекламний щит і сайт привернули увагу ЗМІ. Вона була гарною зовні та дотепною", – пригадав Марк Рофі.

Я проглянув її соціальні мережі й зрозумів, що в неї чудове почуття гумору. Подумав, що вона може бути тією, з ким я ладнатиму. Виявляється, я мав рацію”, – додав Рофі.



Крім цього, він зазначив, що до зустрічі з цією дівчиною, кликав ще 4 на побачення — 3 з них погодилися, а 1 відмовилася, адже на сайті без її відома реєстрацію зробив друг.

Коли я кажу людям, що з тисяч, які подали заявку, я зустрів лише 3, думаю, вони трохи здивовані. Я очікував, що мені доведеться бути на багатьох побаченнях. Проте коли знайшов ту, яка мені дуже сподобався, я не бачив потреби зустрічатися з більшою кількістю людей”, – розповів Марк Рофі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні