Повідомили, чи рахуватимуться прогули волинським школярам, які не пішли у школу через негоду

0
-5
Повідомили, чи рахуватимуться прогули волинським школярам, які не пішли у школу через негоду
Учні, які через погодні умови не пішли до школи, або ж не змогли дістатися навчального закладу не матимуть у журналі пропущених занять.

Пише Під прицілом.

Про це розповіла заступниця начальника обласного управління освіти Тетяна Соломіна, інформує Суспільне.

12 лютого жоден шкільний автобус на Волині не виїхав у рейс, 298 шкіл області із 597 закладів перейшли на дистанційну форму навчання.

Для школярів на дистанційному навчанні розробили спеціальні завдання. Вчителі мають розроблену повну серію років, розповіла Тетяна Соломіна. Щодо того, скільки триватиме змішане навчання у волинських школах, то це питання вирішуватимуть керівники навчальних закладів у залежності від погодних умов.

Суспільне побувало в одній з Луцьких шкіл, поспілкувалося з педагогами та батьками учнів. У Луцькому ліцеї №3 12 лютого не прийшло на заняття 512 школярів. Всього у закладі навчаються 1 113 учнів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні